Welkom bij Bottesteyn woonwinkel   |   Interieurbouw    |   Bed & Breakfast    |

Do NOT remove

Maatwerk

Bottesteyn kan ook alle meubelen voor u volledig op maat maken. In ons eigen interieurbouwbedrijf zorgen onze vakmensen ervoor dat tafels, kasten, keukens etc. volledig op uw eigen wensen worden gemaakt en afgewerkt. Ook voor speciale interieurwensen, zoals lambriseringen, radiator ombouwen, inloopkasten, badkamerkasten, kunt u bij ons terecht.

Wij hebben 34 jaar ervaring met het ontwikkelen, bouwen en plaatsen van maatwerk interieurproducten en werken alleen met gekwalificeerde vakmensen, die vaak al jarenlang ervaring hebben. Wij vinden dat het ambachtelijk verwerken van hout nog een echt vak is en zorgen er elke dag weer voor dat er vakwerk geleverd wordt,waar niet alleen u maar ook wij telkens weer blij van worden.

Ook voor maatwerk keukens kunt u altijd bij ons terecht. In onze woonwinkel staan een aantal voorbeelden, maar uiteraard kunnen wij ook via foto's voorbeelden laten zien. Vaak gaan we bij vergelijkbare projecten bij een van onze klanten kijken, zodat u meteen betrouwbare referenties heeft. En natuurlijk komen we graag bij u thuis om de situatie ter plaatse te bekijken en in te meten, om daarna een gedegen voorstel ( met 3D tekeningen ) te presenteren.

Maatwerk interieurs zijn niet goedkoop, maar in vergelijking met diverse topmerken bij ons toch nog goed betaalbaar. Neem gerust vrijblijvend  contact op of kijk op de speciale website 

Hier nog meer foto's van maatwerk