Welkom bij Bottesteyn woonwinkel   |   Interieurbouw    |   Bed & Breakfast    |

Do NOT remove

Over Ons

Onze woonwinkel is gevestigd op de voormalige ,,Riddermaligheid,, Bottesteyn.In de prachtige boerderij uit 1900 is Marion Murman samen met haar man Walter Claesen en zoon Rik alweer 34 jaar aktief met woninginrichting.

Alleen al onze unieke locatie midden in Geldermalsen is een reden om ons te komen bezoeken. 

Uiteraard zijn er nog veel meer redenen om ons te bezoeken:

1. Persoonlijke aandacht: u wordt persoonlijk door een van de meubelmakers of adviseurs geholpen.

2. Creatief advies: onze adviseurs maken gebruik van kleur, materiaal en vorm om tot het optimale advies voor elke klant te komen. En daarbij rusten we niet, totdat u volledig tevreden bent over het gepresenteerde eindresultaat.

3. Maatwerk: voor elke klant ontwikkelen wij een uniek interieur. Mocht u een afwijkende maat nodig hebben, of een eigen ontwerp in gedachten,wij helpen u daarbij en ondersteunen dit d.m.v 3D tekeningen. In onze eigen interieurbouw-afdeling kunnen we meubelen, keukens, kasten, badkamermeubelen, enz.. compleet op maat maken. In vrijwel elke vorm, maat, afwerkingsvorm en kleur. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het bewerken van diverse materialen, meubels maken is dan ook nog echt een ambacht.

4. Originele collectie: wij bezoeken regelmatig diverse interieurbeurzen om een selectie te maken van de laatste nieuwe trends. Deze combineren we met maatwerk producten, fraaie styling producten en unieke kunstwerken. DIt geeft een originele sfeer, die u nergens anders zult vinden. Lees meer over onze inspiratie.

5. Thuisbezorgen: alle producten die u bij ons besteld worden uiteraard zorgvuldig behandeld. Grotere items en maatwerk worden door onze eigen meubelmakers geplaatst. Verpakkingsafval nemen wij uiteraard weer mee, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe interieur. En natuurlijk niet alleen in Geldermalsen, maar ook in Culemborg, Tiel en andere steden in Gelderland en de Betuwe leveren wij onze producten graag af.

6. Vakmensen: bij ons werken diverse vakmensen, zowel op het gebied van interieuradvies als voor het maken van maatwerk. Medewerkers met jarenlange ervaring, die al tussen de 10 en 23 jaar bij ons in dienst zijn. Zowel interieurspecialisten als houtbewerkers. Bottesteyn is van alle markten thuis en dat maakt ons uniek.

7. Unieke lokatie: Bottesteyn woonwinkel is gevestigd in een prachtige (voormalige) boerderij in Geldermalsen. In deze boerderij zijn zowel de woonwinkel, het kunstatelier, de interieurbouw en een bed- en breakfast gevestigd. Kortom, kom eens langs om de unieke sfeer te proeven. De koffie staat klaar.

8. Topservice :het kan altijd voorkomen dat er iets is met een product. Dan zullen wij er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij groeien al jaren louter door mond op mond reclame en dus TEVREDEN KLANTEN !

9. Wij zijn lid van diverse grote inkoopcentra, zoals het ETC in Culemborg. Wij gaan graag gezamenlijk met u daar naar toe om meubelen, verlichting, woonaccessoires uit te zoeken die wij niet in de collectie hebben. Dus er is veel meer keus dan u denkt !

Ook voor onderhoud en onderhoudsmiddelen en tips, kunt u altijd bij ons terecht. Bovendien zijn wij CBW-erkend, een zekerheid voor de aankoop.

Wil je meer weten, kom dan gerust langs in onze winkel 

            Wij zijn lid van inkoopcentrum ETC, een mega showroom die we kunnen bezoeken