Welkom bij Bottesteyn woonwinkel   |   Interieurbouw    |   Bed & Breakfast    |

Do NOT remove

Ambacht

Ambacht is een belangrijk ding voor ons. In onze eigen meubelmakerij werken wij dagelijks met een team van vakmensen aan het maken van unieke interieurproducten. Alles op maat, in de kleur en met de afwerking die de klant wenst.

Dat maakt Bottesteyn uniek. Niet alleen de verkoop van standaard meubelen, maar ook eigen productie van maatwerk.

Kasten, tafels, inbouwkasten, kantoormeubelen, keukens. Dit zijn allemaal producten die we de laatste jaren regelmatig zelf gebouwd hebben voor vele tevreden klanten. Een aantal van deze producten kunt u ook bij ons in de showroom vinden. Als u een eigen ontwerp wilt hebben, dan maken wij een schets voor u en werken dit via ons eigen 3 D tekenprogramma verder uit. Zodat u precies weet hoe uw product eruit komt te zien, voordat het in productie gaat. En natuurlijk bent u ook van harte welkom om mee te kijken hoe uw eigen meubel gemaakt wordt.

Ook voor reparatiewerk of het schuren en opnieuw spuiten van van uw oude tafel die u nog lang niet kwijt wilt staan wij voor u klaar. En wij leveren en adviseren in de hele regio (Gelderland, de Betuwe). Ook in bijv. Tiel, Geldermalsen of Culemborg komen wij regelmatig om meubelen te leveren of maatwerk te verzorgen.

Meer weten ? neem contact op voor een afspraak. We komen ook graag bij u thuis.